Τζίζους

Ο Τζίζους δίνει εντολή στον αρχάγγελο να μάς βγάλει την ψυχή. Και είναι υπέρτατη τιμή αυτό. Ηθικός αυτουργός ο Τζίζους. Αυτουργός ο αρχάγγελος. Από κάτω βάζω βίντεο για ν’ ακούσετε και να πιστέψετε οι άπιστοι. Δηλαδή, το εκτελεστικό απόσπασμα έχει ένα μέλος, τον αρχάγγελο. Και είναι αξιωματικός αυτός. Στρατηγός είναι ο Τζίζους. Κάτι σαν στρατοδικείο συμβαίνει και συναυτώνεται. Δεν πας καλιά σου από μόνος σου, δηλαδής και τουτέστιν. Σε στέλνει αδιάβαστο ο Τζίζους μέσω αντιπροσώπου δήμιου. Δεν λερώνει τα χέρια του. Έμοιασε τού πατέρα σ’ αυτό. Ακούω τούς σπέσιαλιστς που τα λένε, δεν τα κατεβάζει η κούτρα μου.

2 thoughts on “Τζίζους

  1. Άλλη εικόνα έχω σχηματίσει για τον Τζίζους. Αλλά άμα είναι έτσι, να μην τον τρέχω στούς Βοσκόπουλους και τίς νύχτες για διασκέδαση. Διότι γίνουμαι συναυτουργός και εγκληματικής οργάνωσης μέλος δίχως να γνωρίζω και να επιθυμώ. Σαν να παγαίνω βόλτα τον Αλ Καπόνε ένα πράμα.

    Like

  2. Καθείς φαντάζεται έναν ρόλο για τον Τζίζους. Εδώ, η σωτηριολογία είναι παλαιάς κοπής ανοησία. Που σωτηριολογία δεν το λες τούτο. Στρατοδικείο κανονικό είναι. Αλλά σού λέει είναι υπέρτατη η τιμή, μην το συζητάς.

    Like

Leave a Reply, dear

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.